Osadníci 28.7. – 4.8.2024

Termín: 28. července – 4. srpna (neděle – neděle)

Kde: penzion Eden, Albrechtice v Jizerských horách              

Kapacita: min. 20 dětí, max. 25 dětí 

Vhodné: pro děti ve věku5 – 12 let. 

Cena: 5600 Kč 


Cena zahrnuje: pobyt v pokojích se sociálním zařízením a plnou penzí vč. pitného režimu. Program se zkušenými instruktory klubu Pohoda – výtvarný, sportovní, vstupné, veškeré pomůcky a materiál

Cena nezahrnuje dopravu, ta je individuální nebo po domluvě, pokud bude více zájemců, zajistíme bus.

Motto: Nebojíš se překážek, rád trávíš čas s kamarády v přírodě a zároveň chceš zažít týden plný dobrodružství, her a tvoření? Dokážeš vybudovat vlastní vesnici či město a zároveň ho ochránit před nepřátelskými nájezdníky? Tak právě pro tebe jsme připravili tento tábor. 

Výprava „Osadníků“ na vrchol hory za ztraceným pokladem bude plná zapeklitých překážek, boje o území, obchodování a důležitých strategických rozhodnutí. Ale také o kamarádství, spolupráci a hraní fair play.

Storno podmínky: do 24 hodin před začátkem akce je storno 1000 Kč, poté je nevratná celá platba

Po přihlášení dítěte vám přijde faktura. Pro závaznou rezervaci místa je potřeba uhradit zálohu do 7 dnů dle faktury a doplatky během května. Faktura vám přijde do mailu, máte ji i ve svém účtu v Auskysu. Vystavujeme i faktury na zaměstnavatele – v tom případě prosím dodejte veškeré fakturační údaje a text, jaký ve faktuře potřebujete.

Martina Menšíková