Vodníci – příměstské tábory červenec a srpen

Termíny: 15. – 19. července a 22. – 26. července 2024 v areálu PRAŽAČKA

                19. – 23. srpna a 26. – 30. srpna 2024 v areálu TŘEBEŠÍN

Kapacita: min. 20 dětí, max. 25 dětí na Pražačce a 30 dětí na Třebešíně

Vhodné: pro děti ve věku5 – 12 let. 

Kdy: vždy pondělí – pátek od 8.30 – 17.00 h

Cena: 4.500 Kč (sourozenec 4.200 Kč)/ termín
Cena zahrnuje: plavecký výcvik a vodní hrátky (9 hodin za týden) se zkušenými instruktory klubu Pohoda a další denní program – výtvarný, sportovní, vstupy na další aktivity (dopravní hřiště apod.) včetně oběda, svačin a pitného režimu, veškeré pomůcky a materiál

Přihlásit můžete dítě nejdříve po dovršení 4. roku v případě, že zvládá celý den bez rodičů, umí se obléci a najíst (s malou dopomocí instruktora) a zvládá teplotu vody ve velkém bazénu, tj. cca 27 st. Skupinky na plavání budou i pro malé i větší začátečníky i pro pokročilejší plavce. Každá skupina bude mít vlastní výuku i pomůcky. To samé při hrách – program bude přizpůsoben pro menší i větší děti – na některé aktivity se děti rozdělí, ale jinak jsou celý den pohromadě.

Storno podmínky: do 24 hodin před začátkem akce je storno 1000 Kč, poté je nevratná celá platba

Po přihlášení dítěte vám přijde faktura. Pro závaznou rezervaci místa je potřeba uhradit zálohu 1000 Kč do 7 dnů a doplatky během května, faktura vám přijde do mailu, máte ji i ve svém účtu v Auskysu. Vystavujeme i faktury na zaměstnavatele – v tom případě prosím dodejte veškeré fakturační údaje a text, jaký ve faktuře potřebujete.

Martina Menšíková